Herroepingsrecht

Versie: 2019.1

Zakelijke klanten

Voor zakelijke klanten is het herroepingsrecht niet van toepassing. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent over de geleverde producten, neem dan contact met ons op. Wellicht dat we een oplossing kunnen bedenken.

Consumenten

Controleer altijd direct na ontvangst van het product of deze onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om dit te melden. Zie voor meer informatie “klachten en retouren”.

Voor de bestelde producten geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling fysiek in uw bezit is. Ziet u binnen die 14 dagen af van de overeenkomst, dan moet u ons hiervan via e-mail op de hoogte brengen. Stuur hiervoor een mail naar info@grafzerkenonline.nl

Nadat u ons heeft laten weten dat u afziet van de overeenkomst, moeten wij binnen 14 dagen de producten ontvangen hebben. U bent op tijd als u de goederen compleet en onbeschadigd terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten voor het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Wanneer u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan van ons terug. Dat is inclusief leveringskosten. Uitzondering hierop zijn eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht. We zullen voor de terugbetaling geen kosten in rekening brengen. Wij wachten met de terugbetaling totdat wij de goederen in de oorspronkelijke staat ontvangen hebben.

Korte samenvatting

  • Stuur ons binnen de zichttermijn van 14 dagen een e-mail
  • Retourneer de levering compleet en in de dezelfde staat als deze aan u geleverd is. Hij moet binnen 14 dagen na uw retourmelding bij ons binnen zijn.
  • Na ontvangst van de goederen zal het bedrag binnen 14 dagen worden teruggestort op uw bankrekeningnummer.

Uitsluiting herroepingsrecht

In ons assortiment zijn er diverse producten op maat gemaakt. Op deze producten is het herroepingsrecht niet van toepassing. Er is sprake van maatwerk als het product in een door u gekozen afmeting, materiaal, stof of kleur wordt gemaakt of van een door u gekozen tekst of afbeelding wordt voorzien.

Retouradres

H&S Grafzerken-Online B.V.

T.a.v. afdeling retouren
Bornissestraat 10B
3044AE Rotterdam

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.