Gedenkmonumenten
Gedenkmonumenten

Gedenkmonumenten uit onze Basis lijn

In de modellen serie uit de basis line kunt u voor een gering bedrag toch een stijlvol gedenkmonument krijgen. Onze gedenkmonumenten beginnen met een vanaf prijs van 295,- inclusief tekst en afbeelding. Deze kunt u zelf eenvoudig plaatsen door het geringe gewicht en de solide kwaliteit. Het zal u niet meer dan 15 minuten kosten. De plaatsing kan tevens een gemeenschappelijk moment zijn van u en uw naasten bij het graf van uw overleden dierbare. Ook onze gedenkmonumenten kunt u zelf ontwerpen met uw gewenste afbeeldingen en tekst.

Gedenkmonumenten uit onze Carat lijn

U kunt onze modellen uit de Basis line uitbreiden. U komt dan in de Carat -line. Tevens kent de Carat line een reeks bijzondere gedenkmonumenten die een exclusieve uitstraling geven. Maar ook hier geld weer: stijlvolle kwaliteit voor het laagste bedrag.

Deze voordelen zijn ook van toepassing op onze Gedenkmonumenten

H&S Grafzerken breekt de gesloten en ondoorzichtige markt van gedenkmonumenten open. Wij gebruiken voor de productie van de grafzerken een materiaal van polymeer en steen composiet. Het gedenkmonument wordt daarmee goedkoper, lichter en mooier, en belangrijk, helemaal afgestemd op uw wensen.

U bepaalt de samenstelling van de Gedenkmonument

Laagste prijsgarantie

40 jaar garantie

Gedenkmonument zeer makkelijk zelf te plaatsen

Adviseur Greta Koreneef
Greta Koreneef

Wij bieden ook persoonlijke service

Als u uw grafzerk niet online wilt bestellen. Dan is het ook mogelijk om een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Wij zullen u dan persoonlijk begeleiden bij het process; op locatie of in onze showroom te Rotterdam.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.