Havenplein in Genemuiden

Betaalbare Grafstenen in Genemuiden

Onze Grafzerken zijn ontwikkeld met duurzame kenmerken. U kunt bij ons terecht voor betaalbare Grafstenen & Gedenkmonumenten

Wij realiseren Grafstenen & Gedenkmonumenten in Genemuiden

H&S Grafzerken breekt de gesloten en ondoorzichtige markt van grafzerken open. Wij gebruiken voor de productie van de grafzerken een materiaal van polymeer en steen composiet. De grafzerk wordt daarmee goedkoper, lichter, mooier, en belangrijk, helemaal afgestemd op uw wensen.

Waar kunt u terecht?

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze grafstenen of gedenkmonumenten. Dan kunnen wij u op verschillende manieren van dienst zijn. Dit kan zowel digitaal via onze website, een afspraak met één van onze adviseurs bij u op locatie of in onze showroom.

Ook hebben wij in Genemuiden een uitvaartondernemer die u meer kunt vertellen over onze grafzerken.

De Laatste Zorg
Jan van Nassaustraat 14
8281 ZD Genemuiden

Nuttige informatie

In Genemuiden bevinden zich twee begraafplaatsen. Blokhuishof is een historische begraafplaats waar voorral oudere rustplaatsen liggen. De Greente is de algemene begraafplaats van Genemuiden.

Blokhuishof
Blokhuisweg 5
8281GC
Genemuiden

De Greente
Koppel 1
8281 MA
Genemuiden

Bekijk onze brochure

Als u geïnteresseerd bent in onze brochure dan kunt u deze vrijblijvend zonder opgaaf van gegevens downloaden

Een impressie van onze grafzerken

Referenties

Op begraafplaats de Greente hebben wij een grafsteen mogen verzorgen. Deze type steen valt binnen onze Carat lijn. Deze Grafsteen is uit te breiden met een gedenkmonument en een voetstuk. De kleur van deze grafzerk is grijs, zijdeglans is de afwerking.

Grafsteen op de Begraafplaats De Greente in Genemuiden

Bekijk ons volledige assortiment

Liever contact met één van onze adviseurs?

Mocht u liever persoonlijk contact hebben dan staan wij natuurlijk altijd voor u klaar. Dit kan zowel telefonisch als een afspraak bij ons op locatie. Onze adviseurs staan voor u klaar!

Bijwerken van …
  • Geen producten in Jouw overzicht.